List of questions

Czy przyrost hCG jest prawidłowy? 2014-7-3, (Justyna)
Jakie są szanse na upragnioną ciążę? 2014-7-3, (Monika)
Czy z refundacji leków będą mogli korzystać wszyscy pacjenci podchodzący do in vitro? 2014-7-3, (Sylwia)
Czy mrożenie nasienia eliminuje bakterie i grzyby? 2014-7-3, (Ania)
Czy przy protokole długim branie tabletek antykoncepcyjnych rozpoczyna się zawsze 2dc? 2014-7-3, (Joanna)
W którym dniu od podania zastrzyku Ovitrelle powinien być wykonany transfer 6-cio dniowej blastocysty? 2014-7-4, (Agnieszka)
W którym tyg. ciąży jestem? Czy hCG przyrasta prawidłowo? 2014-7-4, (Anna)
Dlaczego ciągle nie udaje mi się zajść w ciążę? 2014-7-4, (Aneta)
Czy mam jeszcze szanse na upragnioną ciążę? 2014-7-4, (Basia)
hCG 20 w 10 dpt, jakie są rokowania? 2014-6-30, (Magda)
Czy po ET mogę pić syrop z cebuli, jeść czosnek, pić syrop prawoślazowy? 2014-6-30, (MONIKA)
Refundowany IVF - co się stało z moimi pozostałymi komórkami? 2014-6-30, (Lucyna)
Proszę o opinię na temat szans na naturalne poczęcie 2014-6-30, (Pacjentka)
Czy istnieje możliwość sprawdzenia na jakim etapie poszło coś nie tak, że transfer nie zakończył się ciążą? 2014-6-30, (Lucyna)
Dlaczego mogło dojść do triploidalnego zapłodnienia? 2014-7-4, (Kasia)
Czy przy moich wynikach mam w ogóle szanse na naturalne macierzyństwo? 2014-6-30, (Dorota)
Zarodki przechowywane przez 10 lat - jak duże jest ryzyko ich poronienia w zw. z moim wiekiem? 2014-6-30, (Luiza)
Czy szansa na ciążę jeszcze istnieje? 2014-6-30, (ANIA)
Czy w badaniu kariotypu męża na pewno wyjdą nieprawidłowości? Czy w takim wypadku warto zrobić PGD? 2014-6-30, (Aneta)
PCOS, zakrzepica - co lepsze - IVF czy IVM? 2014-6-30, (Ewa)
Protokół EEP - kiedy powinnam zacząć przyjmować estradiol? 2014-6-30, (Magda)
Usunięto mi plombę amalgamatową w ciąży, czy to może mieć szkodliwy wpływ na płód? 2014-7-4, (Anna)
Oznaczyłam poziom hCG, czy jest szansa na ciążę bliźniaczą? 2014-6-25, (Ania)
Po ostatnim transferze miesiączka przyszła w 8. dniu po transferze, czy to jest normalne? 2014-7-4, (Edyta)
Czy przyrost hCG jest za duży? 2014-7-4, (Justyna)
Płatność za procedurę w przypadku pustych pęcherzyków lub braku zarodków 2014-7-4, (Milka33)
Czy hCG po transferze blastocysty nie przyrasta zbyt szybko? 2014-7-4, (Marta)
Czy jest sens podchodzić do 3 próby bez laparoskopii? 2014-7-3, (Kinga)
Kiedy powinien odbyć się transfer 6-cio dniowej blastocysty_ 2014-7-3, (Agnieszka)
Kiedy trzeba powiedzieć sobie to już koniec, nie ma sensu? 2014-7-3, (Andzia)
Czy refundacja jest też przewidziana dla osób korzystających z banku nasienia? 2014-7-4, (Marta)
Czy silny stres po ET mógł zaszkodzić implantacji? 2014-7-4, (Lucyna)
Nie mogę być stymulowana z uwagi na stan przysadki, czy mam szansę na ciążę po IVF-ie? 2014-7-4, (Ania)
Czy posiadają już Państwo informacje na temat dofinansowywania leków do in vitro od lipca? 2014-6-23, (Janinka28)
Czy moje wyniki są prawidłowe? Czym się różni B-HCG od HCG-total? 2014-6-23, (Magda)
Jesteśmy już zarejestrowani w programie refundacji, czy możemy podejść jeszcze do IVF-u komercyjnego? 2014-6-23, (Agnieszka)
Jaka może być przyczyna zahamowania rozwoju zarodków i czy zarodek przetransferowany ma szansę na rozwój? 2014-6-23, (Bożena)
Dlaczego IVM nie jest refundowany? 2014-6-23, (MAGDALENA)
Czy LUTEINA 100mg (dopochwowa) to jest to samo co LUTINUS 100mg? 2014-6-23, (Anna)
AMH 0,39, czy kwalifikujemy się do rządowego programu in vitro? 2014-6-23, (Justyna)
<< First  |  < Previous  |  1 - 40   41 - 80   81 - 120   121 - 160   161 - 200   201 - 240   241 - 280   281 - 320   321 - 360   361 - 400   |  Next >  |  Last >>