Lista pytań

Czy długotrwale zażywanie No-spy w ciąży może doprowadzić do obniżenia napięcia mięśniowego u dziecka oraz problemów ze ssaniem? 2014-4-18, (Edyta)
Czy wynik hCG w 14. dniu po transferze jest miarodajny? 2014-4-10, (Lucyna)
Refundacja IVF-u - czy mogę do kolejnej próby podejść w innej klinice? 2014-4-10, (Anna)
Czy mam szansę na prawidłowe zagnieżdżenie się zarodka? 2014-4-10, (Iza)
Czy powinnam po raz kolejny wykonać histeroskopię? Czy takie plamienia przed upływem 14. dnia to jest coś normalnego? 2014-4-10, (Kasia)
Refundacja IVF-u - czy istnieje możliwość zmiany kliniki, w której podchodzi się do zabiegu i do jakiego czasu powinnam wykorzystać trzecią próbę? 2014-4-10, (Justyna)
Mam macicę dwurożną, czy to może być przyczyną niezagnieżdżenia się zarodka? 2014-4-10, (Magda)
Czy kriotransfer można przeprowadzić w 12 dc? 2014-4-10, (Aga)
Ile kosztuje biopsja endometrium i czy przy złych wynikach jest leczona? 2014-4-10, (Aga)
Czy to możliwe, że jeszcze nie było tętna serca dziecka, a za kilka dni już będzie? 2014-4-10, (Mila)
Czy z oocytów z ciemną cytoplazmą nie uda się uzyskać prawidłowych zarodków? 2014-4-10, (Marta)
Wydzielina z pochwy po transferze - czy może negatywnie wpływać na zagnieżdżenie się zarodka po ET? 2014-4-5, (Anna)
Czy embrion 5-komórkowy w III dobie jest nieprawidłowy i czy w ogóle ma szansę na dalszy prawidłowy rozwój? 2014-4-5, (Anna)
W którym tygodniu ciąży jestem? 2014-4-5, (Julia)
Jak choroba Hashimoto wpływa za zabieg in vitro? 2014-4-5, (Monika)
Czy test z moczu w 11. dniu po embriotransferze da wiarygodny wynik, czy tylko oznaczenie hCG z krwi takie da? 2014-4-5, (Lucyna)
Jak leczy się infekcję Chlamydią trochamatis? 2014-4-5, (Dorota)
Czy istnieją jakieś badania, wskazania do rodzaju porodu po ICSI? 2014-4-5, (Daria)
Czy wykorzystane zostały wszystkie limity do 2016 roku na in vitro refundowane? 2014-4-5, (Paulina)
Czy możliwa jest inseminacja nasieniem męża z pozyskanych plemników poprzez biopsję? 2014-4-5, (Sylwia)
Jak mogę zwiększyć szanse powodzenia kriotransferu? 2014-4-2, (Urszula)
Jak wygląda jedno podejście do in vitro w ramach rządowej refundacji? 2014-4-2, (Arek)
Czy występują jakieś konkretne objawy po embriotransferze, które mogą wskazywać na ciążę w 7. dniu po? 2014-4-2, (Lucyna)
Czy jeżeli nie zdecydujemy się na pobranie komórek jajowych, to przepadnie nam druga próba in vitro? 2014-4-2, (Bernard)
Czy konieczne jest badanie kariotypu, jeżeli posiadamy już zdrowe dziecko dzięki metodzie in vitro? 2014-4-2, (Justyna)
Czy trudny i długi transfer zmniejsza szanse na ciążę? 2014-4-2, (Dorota)
Kiedy powinnam skontaktować się z lekarzem i umówić na kolejną wizytę? 2014-4-2, (Ania)
Czy z moimi wynikami badania nasienia mamy szansę na pomyślny rozwój ciąży żony? 2014-4-2, (Robert)
Plamienie 9 dni po ET 2014-4-3, (Dorota)
Co jest przyczyną niepękających pęcherzyków i czy są leki, które wpłyną na pęknięcie pęcherzyków? 2014-4-3, (Ewa)
Antybiotykoterapia przed ET 2014-4-3, (Natalia)
Czy wykonane badania urografia oraz tomograf miednicy w przeciągu ostatniego miesiąca mogą opóźnić wykonanie badania HSG oraz przeprowadzenie IUI? 2014-3-30, (Karolina)
Czy powinnam po raz trzeci oznaczyć poziom hCG? Kiedy ciąża będzie widoczna w USG, kiedy zobaczę bijące serce? 2014-3-30, (Beata)
Co może oznaczać duży spadek poziomu progesteronu? Czy stanowi to zagrożenie dla ciąży? 2014-3-30, (Ewelina)
Czy badanie progesteronu i estradiolu podczas stymulacji jest konieczne? Ile razy powinno być przeprowadzone? 2014-3-30, (Ania)
W którym tygodniu ciąży jestem? 2014-3-30, (Monika)
Kiedy odstawić leki po ET w przypadku ciąży? 2014-3-30, (Aga)
Gdzie szukać przyczyn krótszej fazy folikularnej? 2014-3-30, (Monika)
Ile trwa PGD pobranych komórek jajowych i jakie choroby genetyczne może wykluczyć? 2014-3-30, (Monika)
Plamienie 12 dni po ET, co dalej robić? 2014-3-30, (Ola)
<< Pierwsza  |  < Poprzednia  |  1 - 40   41 - 80   81 - 120   121 - 160   161 - 200   201 - 240   241 - 280   281 - 320   321 - 360   361 - 400   |  Następna >  |  Ostatnia >>
 
facebook1