Lista pytań

Interpretacja wyniku badania nasienia 2014-5-6, (Ada)
Dlaczego nie mogę zajść w ciążę? 2014-5-6, (Karolina)
m-TESA a refundowany IVF 2014-5-6, (Agnieszka)
Czy w Novum istnieje możliwość wykonania in vitro za pomocą komórki dawczyni? 2014-5-6, (Marta)
Jak przygotować organizm na kolejnego podejścia? 2014-5-6, (Marta)
Czy lek Gonal f można aplikować wieczorem, czy wyłącznie rano? 2014-5-6, (Alicja)
Dlaczego zarodki nie zagnieździły się? 2014-5-6, (Gosia)
Grzybica a zagnieżdżenie się zarodka 2014-5-5, (Ania)
Interpretacja wyników ACAG i ACAM 2014-5-5, (Monika)
Lekkie plamienie - co robić? 2014-5-1, (Justyna)
Czy może być tak, że embrion nie został podany? 2014-5-1, (Angelika)
AMH 3,0, czy to dobry wynik? 2014-5-1, (Angelika)
Czy mój progesteron po ET nie jest za niski? 2014-5-1, (Justyna)
Czy przy biopsji endometrium można sprawdzić wnętrze macicy? 2014-5-1, (Aga)
Zasady adopcji oocytów w nOvum 2014-5-1, (Małgorzata)
Dodatni wynik badania na przeciwciała przeciwjądrowe - co dalej? 2014-5-1, (Anna)
Czemu wynik estradiolu wyszedł taki niski? 2014-5-1, (Anna)
Jakie są szanse na następna ciążę, tzn. czy ciąża zakończy się szczęśliwym zakończeniem? 2014-5-1, (Monika)
Pytania od studentki analityki medycznej 2014-5-1, (Aniela)
Skuteczność mrożenia zarodków w zależności od etepu ich rozwoju 2014-4-28, (Alicja)
Czy przyrost beta HCG jest prawidłowy? 2014-4-28, (Justyna)
Podejrzenie wodniaka, niska rezrwa jajnikowa. Czy decydować się na laparoskopię? 2014-4-28, (Sylwia)
Czy warto zrobić histeroskopię? 2014-4-28, (Aga)
Kiedy kolejna procedura w programie MZ? 2014-4-28, (Kaja)
Dwa nieudane zabiegi ICSI. Co robić dalej? 2014-4-28, (Karolina)
AMH interpretacja wyniku 2014-4-28, (Monika)
Czy kariotyp jest prawidłowy? 2014-4-28, (Andrzej)
Ciąża pozamaciczna 2014-4-28, (Agnieszka)
Refundacja a płatność za biopsję jąder 2014-5-1, (Marta)
Hodowla zarodka do stadium blastocysty a zespół Edwardsa u dziecka 2014-5-1, (Aneta)
Poziom AMH a efekty stymulacji 2014-4-28, (Marta)
Czy nadżerka może powodować problem z zajściem w ciążę? 2014-4-28, (katarzyna)
W jaki sposób lekarz ustali datę krioET? 2014-4-23, (Gosia)
Czy dlatego, że zarodki były tylko klasy B nie doszło do ciąży? 2014-4-23, (Mirela)
Czy badanie kariotypu powinien wykonać jedynie partner, który nie posiada dzieci? 2014-4-23, (Małgorzata)
Wynik stopnia czystości pochwy a przygotowania do krioET 2014-4-23, (Jadzia)
Zasady adopcji zarodków 2014-4-23, (Magda)
Czy w ramach refundacji zamiast IVF-u można wykonać ICSI? 2014-4-23, (Kasia)
Test ciążowy z porannego moczu w 13 dpt 2014-4-23, (Justyna)
Zasady obowiązujące przy trzecim podejściu do refundowanego IVF-u 2014-4-23, (Monika)
<< Pierwsza  |  < Poprzednia  |  1 - 40   41 - 80   81 - 120   121 - 160   161 - 200   201 - 240   241 - 280   281 - 320   321 - 360   361 - 400   |  Następna >  |  Ostatnia >>
 
facebook1