Lista pytań

Protokół MILD 2014-7-31, (Magda)
Jak często należy robić USG w pierwszym trymestrze ciąży? 2014-7-31, (Anna)
Jak możemy udokumentować niepłodność trwającą dłużej niż 12 miesięcy? 2014-7-31, (Anna)
Ile czeka się na zapłodnienie i transfer komórek jajowych uzyskanych od anonimowej dawczyni? 2014-7-31, (Agnieszka)
Co może wyjaśniać fakt, że ciąża jest tydzień młodsza? 2014-7-31, (Małgosia)
Czy zgodnie z rozporządzeniem o refundacji leków do in vitro konieczne jest badanie AMH, czy wystarczy FSH? 2014-7-31, (ela30)
Co mogło być przyczyną obumarcia płodu w 11 tygodniu ciąży? 2014-7-28, (Sylwia)
Trzeci refundowany IVF, czy wymazy są finansowane przez MZ? 2014-7-28, (Agnieszka)
Czy bez badania kariotypu żeńskiego mamy szansę na zakwalifikowanie się do programu refundacji? 2014-7-28, (Sylwia)
Aktywacja komórek jajowych - możemy skorzystać za dopłatą z tej metody, będąc w programie ministerstwa? 2014-7-30, (Sylwia)
Co mogło być przyczyną obumarcia ciąży w 11 tyg.? 2014-7-28, (Radek)
Czy Estrofem hamuje miesiączkę? 2014-7-28, (Iza)
Ciąża bliźniacza - czy zarodki w macicy będą się równo rozwijać, czy będzie między nimi różnica w wielkości? 2014-7-28, (Kamila)
Czy postąpiono zgodnie z wytycznymi programu MZ? 2014-7-28, (Kasia)
Czy upragnione dziecko możemy dostać tylko przez in vitro? 2014-7-28, (OLA)
AMH 5,4 ng/ml, czy powinnam się niepokoić takim wynikiem? 2014-7-28, (Magda)
Jakie szanse ma blastocysta 4BA zamrożona z początkiem 7. doby? 2014-7-28, (Marta)
ASA - wyniki badania 2014-7-28, (Ola)
Poronienia nawracające - czy specjaliści z Państwa Kliniki są w stanie mi skutecznie pomóc? 2014-7-28, (Małgorzata)
Dlaczego dostałam również okres przyjmując Luteinę? 2014-7-28, (Maja)
Czy przyrost hCG nie jest za wysoki? 2014-7-30, (Wioleta)
Słaby przyrost hCG - czy powinnam odstawić leki? 2014-7-30, (Gosia)
Czy dokumenty, które posiadamy są wystarczające do zarejestrowania w programie MZ? 2014-7-30, (Agnieszka)
Jaki protokół do in vitro będzie dla mnie najlepszy, długi czy krótki? 2014-7-30, (Magda)
Czy antybiotyk podany w odpowiednim momencie ochroni dziecko? 2014-7-30, (Milena)
Czy w tym samym cyklu, w którym wykonam histeroskopię, mogę zacząć przyjmować tabletki antykoncepcyjne w celu wyciszenia jajników przed kolejna procedurą in vitro? 2014-7-20, (Sylwia)
Pomoc w interpretacji wyników badań nasienia męża i wskazówki, co robić dalej. 2014-7-20, (Ania)
Jak się liczy tygodnie ciąży po IVF-ie? 2014-7-20, (Monika)
Ile zarodków powinno zostać mi przetransferowanych? 2014-7-20, (Paula)
Toskoplazmoza - jakie obecnie badanie powinnam wykonać? 2014-7-20, (Dorota)
Półpasiec u męża - czy powinniśmy całą procedurę IVF przełożyć o miesiąc? 2014-7-28, (Magda)
Co może być przyczyną zahamowania przyrostu hCG? 2014-7-20, (Joanna)
Czy ciąże po in vitro liczy się tak samo jak zwykłą? 2014-7-17, (Aneta)
Jaka może być przyczyna słabej odpowiedzi na stymulację menopurem przy AMH 2,1? 2014-7-17, (Katarzyna)
Czy będzie to długi protokół skoro mam brać tabletki anty, czy może też być krótki? 2014-7-17, (Monia)
Czy można podejść do programu w pierwszym cyklu po odstawieniu pigułki antykoncepcyjnej? 2014-7-17, (Sylwia)
Czy AMH, które jest dużo wyższe od normy świadczy o PCOS? 2014-7-17, (Magda)
Czy w przypadku adopcji zarodka dane rodziców genetycznych są chronione przez Novum? 2014-7-17, (Luiza)
Czy już następnego dnia po kriotransferze może być implantacyjne plamienie? 2014-7-17, (Iryna)
Czy endometrioza wpływa na jakość komórek jajowych? 2014-7-17, (Kinga)
<< Pierwsza  |  < Poprzednia  |  1 - 40   41 - 80   81 - 120   121 - 160   161 - 200   201 - 240   241 - 280   281 - 320   321 - 360   361 - 400   |  Następna >  |  Ostatnia >>
 
facebook1